×

Få lysten tilbage igen

Få lysten tilbage igen

Om man er single eller befinder sig i parforhold, så er det noget der kan ske for alle. Vi mister lysten.

Det kan der selvfølgelig være rigtig mange grunde til og først og fremmest bør man selvfølgelig tage til en læge for at sikre sig at en manglende sexlyst ikke er opstået af eller fysisk eller medicinsk problem.

Men hvis du ellers er sund og rask, så handler en nedsat libido ofte om noget helt fundamentalt som for eksempel mangel på spænding.

Hvis du er single

Selvom man er single så betyder det selvfølgelig ikke, at man ikke kan nyde sin krop på andre måder. Man behøver skam ikke at være i parforhold for at have det lidt sjovt.

Men nogle gange er det simpelthen bare en sexpartner man står og mangler, for at lysten vender stærkt tilbage igen. Men bare fordi man gerne vil have sex betyder det ikke, at man har lyst til at skulle igennem hele datingprocessen igen. Det med at tage ned og få en kop kaffe og snakke sammen i flere dage eller måske i ugevis, før der faktisk sker noget… Det er bare ikke noget du har lyst til lige nu i dit liv.

Heldigvis er der en del sites på nettet, hvor du har mulighed for at møde ligesindede lige som dig, som også bare gerne vil møde nogen, som de kan have det lidt sjov med uden en masse forpligtelser. Læs mere her på Lovebuddy og kom igang med at finde en, der kan hjælpe med at lysne dine nætter.

Når man er i parforhold

Selv når man er i parforhold, så kan tingene af og til godt begynde at knage i sengen. Det er skam ganske normalt. 

Det skyldes som regel en mangel på spænding mellem parterne, hvilket man selvfølgelig kan opnå på mange måder. Det behøver ikke nødvendigvis at være sexdelen man skal fokusere på. Hvis man generelt føler, at gnisten efterhånden er ved at dø lidt ud, så handler det måske mere om at finde spændende oplevelser, som i kan dele sammen. 

Tag ud, prøv noget nyt og lær hinanden at kende igen på ny. 

Men hvis i ellers har det godt sammen og det virkelig bare er i sengen, at det efterhånden er begyndt at blive lidt ensformigt, så hiv da noget sexlegetøj frem! Det skal i hvert fald nokt få sat gang i tingene igen.

Post Comment

You May Have Missed