De mest populære onlinelån – læs mere om dem her

Vi er i højere grad begyndt at søge til de mange muligheder online, når vi skal bruge mindre beløb til forbrug eller uforudsete regninger. Banken er blevet tilsidesat, og det skyldes blandt andet, at der findes et hav af fordele online, som banken bare ikke kan konkurrere med, herunder hurtig levering, intet behov for sikkerhedsstillelse, fri rådighed over pengene og få krav. Kort sagt har onlinelån mange fordele, som forbrugeren nyder godt af, men har du ikke styr på de mange låntyper, kan du læse mere om dem her.  

Forbrugslån

Som navnet antyder, er dette lån øremærket til forbrug. Det er altså ikke et lån, der bliver optaget, hvis du skal ud og købe hus eller bil, men i højere grad et lån, du kan tage, når der skal bruges ekstra penge på forbrugsgoder, rejser eller lignende. Som udgangspunkt er der ikke krav om sikkerhedsstillelse her, men det betyder også, at renten er højere. Dog er dette aldrig et problem, hvis bare forarbejdet er gjort ordentlig. 

SMS-lån

Her har vi et af de lån på markedet, som er absolut lettest at optage, når først du er godkendt af låneudbyderen. SMS-lånet går virkelig hurtigt, og faktisk vil du ofte opleve, at pengene er på din konto samme dag, som du ansøger, og ellers kommer det senest få dage efter. SMS-lånet er dog ikke en låntype, der bliver brugt til større lånebeløb, men i stedet til beløb på mellem 500 og 5000 kr. Det er altså et oplagt valg til at betale små regninger, eller hvis der skal bruges penge på mindre tilbud, der bare ikke kan vente. 

Kviklån

Lånet her minder utrolig meget om SMS-lån, og det har mange af de samme fordele omkring den hurtige levering, fravær af sikkerhedsstillelse og fri rådighed over midlerne, hvilket gør det tiltalende for mange. Kviklånet kan du finde mange steder, ligesom beløbene også kan variere meget, og disse lån bliver ofte brugt, hvis der skal flere penge ind på kontoen, end hvad SMS-lånet tilbyder. 

SU-lån

Her har vi en låneform, der hjælper mange studerende med at få penge til vejen og dagen. Som navnet lægger op til, er det kun henvendt til studerende, der faktisk er på SU. Med SU-lånet kan den studerende supplere sin SU med hele 3000 kr. hver eneste måned, hvilket kan være med til at gøre studietiden med høj husleje til en mulighed, der ellers ikke ville være økonomisk gangbar. Omkring SU-lånet kan det også nævnes, at det er det billigste lån overhovedet på markedet, og der kan være rigtig mange fordele ved at benytte det, da det giver et rådighedsbeløb, som kan gøre hverdagen mere overskuelig.

Der findes et hav af lånemuligheder online, men her har vi nævnt nogle af de mest populære, som vi danskere i den grad kaster os over. Der er fordele ved alle dem, og afhængig af netop din situation er det nogle, du skal overveje, hvis du står og mangler penge her og nu. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *