Den bedste måde at dække et formelt spisebord på

Når du dækker et formelt spisebord, er der et par ting, du skal huske på. For det første skal bordet være rent og fri for rod. For det andet skal alle tallerkener, redskaber og glas være arrangeret på en ordentlig måde. For det tredje skal midterstykket placeres midt på bordet. For det fjerde skal dækkeservietterne være jævnt fordelt rundt om bordet. For det femte skal servietterne placeres på venstre side af hver enkelt borddækning. For det sjette skal sølvtøjet placeres på højre side af hver enkelt borddækning. For det syvende skal vandglassene placeres på højre side af hver enkelt borddækning. For det ottende skal brødtallerknerne placeres på venstre side af hver enkelt borddækning. For det niende, når alle er bænket, skal værten sidde ved bordets spids, og gæsterne skal sidde til højre og venstre for ham eller hende. Endelig skal man altid holde hænderne over bordet, når man spiser. Hvis du af en eller anden grund har brug for at forlade bordet, skal du spørge værten om lov først.

Sådan gør du dit spisebord mere børnevenligt

 

Hvis du har små børn, er der nogle få ting, du kan gøre for at gøre dit spisebord mere børnevenligt. For det første kan du bruge dækkeservietter til at beskytte bordets overflade mod spild og pletter. For det andet skal du bruge plastik- eller papirkopper og -tallerkener i stedet for glas eller porcelæn. For det tredje skal du undgå at bruge skarpe redskaber, der kan skære eller stikke et barn. For det fjerde skal du have små legetøj eller aktiviteter ved bordet for at underholde rastløse børn. Endelig skal du være tålmodig og forstå, at måltider med små børn kan være rodet og kaotiske. Med lidt planlægning og forberedelse kan de dog også blive en fornøjelig oplevelse for hele familien, som skaber et godt sammenhold.

Hvad er de nyeste tendenser inden for spiseborde?

Der er et par af de nyeste tendenser inden for spiseborde, som du måske bør overveje. For det første vælger mange mennesker spiseborde i glas eller akryl, fordi de giver en illusion af mere plads i rummet. For det andet bliver runde eller ovale spiseborde mere og mere populære, fordi de fremmer samtalen og giver alle mulighed for at se hinanden. For det tredje bliver det også mere og mere populært at vælge spiseborde, der kan sættes sammen, fordi de nemt kan gemmes væk, når de ikke er i brug. Endelig er spiseborde i industriel stil med metal- eller betonfødder også ved at blive populære på grund af deres unikke udseende. Der er også mange, der vælger et bord med hollandsk udtræk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *