Disse interesser hitter

Har du tænkt på, hvad der hitter i disse år, og hvad der kommer til at hitte i de kommende år, når det kommer til hobbyer og interesser? Faktisk er det altid lidt svært at spå om, hvad folk kommer til at interessere sig for, selvom man selvfølgelig altid kan se nogle tendenser, når man kigger lidt efter. 

For selvfølgelig skifter tiderne sommetider, og der vil altid være ting, som kommer og går. Ofte kommer mange interesser dog tilbage over tid, måske i nye former, og derfor dør de aldrig helt. Det er blandt andet derfor, mange siger, at man ikke må smide for mange af sine gamle ting ud. For ’man ved jo aldrig’. 

Live fodbold

Er du vild med live fodbold, så er du langt fra den eneste. Det er en ting, som i højere og højere grad bliver populært for folk at gøre sammen, fordi det virkelig er noget, de kan være fælles om. Nogle vælger selvfølgelig at tage ud til de lokale kampe, hvor de støtter den lokale klub. Her er der noget sammenhold over at mødes med de samme mennesker og bakke op om ’de lokale helte’. 

Andre vil hellere spare sammen i løbet af året, så de kan komme på en lidt større tur. Det kan eksempelvis være, at de tager en tur til London, hvor de ser en kamp eller to i de bedste engelske fodboldrækker. Andre vælger at tage sydpå til eksempelvis Tyskland, hvor man virkelig kan komme billigt til fodbold, hvis man kigger ordentligt efter. 

Først og fremmest er der selvfølgelig ikke ret langt til eksempelvis Hamburg, stort set uanset hvor i Danmark man bor. Derudover er der ingen høje billetpriser, da det generelt set er virkelig billigt at komme til bold i Tyskland. Der er dermed rigtig gode muligheder for at komme ned og opleve en stærk fodboldliga, hvor stemningen tilmed er fremragende. 

De tyske fans er nemlig ganske fodbold-gale, og det gør det selvfølgelig bare sjovere at være vidne til. 

Sjov motion

En anden populær interesse i disse år er at gøre motion til noget sjovt. For nogle virker det lidt fjernt, fordi de egentlig bare synes, det er noget, som altid skal overstås, så man ikke skal tænke så meget over, hvad man spiser. Men hvad nu, hvis det bliver en ting, man rent faktisk nyder at gøre? 

Mange har det faktisk sjovt, når de træner, og det skyldes selvfølgelig, at de har fundet den motionsform, de kan lide, eller at de gør det med dem, de kan lide. 

Fordybelse

Fordybelse er en anden ting, som hitter i øjeblikket. I vores samfund har vi så meget støj, at det sommetider kan være svært at finde ro. Derfor er det godt at kunne trække sig tilbage og fordybe sig i noget, man finder interessant. Det er så sjældent, at man i dag bare kan få tankerne helt væk uden at skulle konfronteres med alt muligt, og derfor er det befriende, hvis man finder roen til at gøre det. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *