Forvandl din bolig for få penge

Det behøver bestemt ikke at koste flere gange din månedsløn at skabe en effektiv forvandling i din bolig. Med ganske få ændringer, der ikke koster særligt mange penge, kan du få en helt ny stil i dit hjem. Læs med her, så guider vi dig igennem processen. 

Giv gamle møbler nyt liv

Der er ingen grund til at købe en ny sofa, male væggen i en ny farve, eller foretage andre drastiske ændringer for at skabe en flot stue. Ofte vil du kunne opnå det resultat, du drømmer om, bare ved at ændre på nogle få detaljer. Hvis du for eksempel har en gammel og slidt sofa, kan du nemt sikre den et par år mere i stuen.

Er det mest sofaens farve, du ikke bryder dig om, eller de mange pletter, der ikke kan fjernes, kan du dække sofaen med et tæppe eller et stykke stof i en flot farve. Hvis hynderne i sofaen er blevet for bløde, kan du fylde dem ud med stykker af gamle håndklæder eller købe noget skum. På den måde slipper du for at investere i en ny sofa, og du kan give din gamle sofa et helt nyt udseende. Ved at fokusere på nogle detaljer kan du ændre rigtig meget i et rum. Vil du for eksempel gerne have noget mere hygge ind i stuen, kan du finde nogle sofapuder i varme farver, stille planter i vindueskarmen og finde et par personlige nipsting frem, der kan pynte på sofabordet. 

Kunst på væggen gør en stor forskel

Du kan hurtigt skabe store forandringer i dit hjem ved for eksempel at farvekoordinere sofapuder, uldtæppet på stoleryggen og den kunst, du hænger op på væggen. På den måde får din stue et roligt og afbalanceret udtryk, selvfølgeligt afhængigt af de farver du vælger. Hos www.roomformore.dk kan du finde plakater i alle stilarter, som ikke sætter dit budget under pres. Du kan vælge mellem rolige naturmotiver, farverige eksplosioner og billeder, der afspejler din interesse.

På den måde er plakatkunst en virkelig nem måde at skabe et personligt udtryk på. Skulle du blive træt af plakaten, kan du nemt finde en ny, uden du behøver købe en ny ramme eller noget som helst. Måske lyder det som små ændringer, og det er det jo i virkeligheden også. Men sådan set gør det kun projektet bedre for dig – du skal ikke gøre særligt meget, men virkningen er stor. Med sofapuder i nyt betræk, en ny plads til standerlampen tog en plakat fra billige moderne plakater, der afspejler din stil, er det som at træde ind i en helt ny stue. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *