Guide: Tjen lidt penge til siden på nettet

De fleste danskere ville have svært ved at sige nej til lidt ekstra penge om måneden. Enten til noget der kunne forsøde deres tilværelse i dagligdagen, eller måske til en opsparing, så drømmehuset eller drømmeferien kunne komme i stand.

Med den teknologi vi efterhånden er gået igennem, er det blevet lettere at tjene de her ”lette” penge, da man nu kan gøre det hjemme fra sin computer eller direkte fra mobiltelefonen.

Herunder har vi taget et kig på flere forskellige muligheder, som du kan give dig i kast med, hvis du gerne vil tjene lidt ekstra penge om måneden ved hjælp af teknologien.

Er nedenstående ikke nok til dig, og står du akut og har brug for penge til dagligdagen, så har du mulighed for at tage et hurtigt lån hos MONEYBANKER. Se deres hjemmeside for at få et uforpligtende tilbud på et lån.

Investeringer

Du skal ikke længere til at oprette en separat konto eller vente på, at børsen åbner igen, før du kan handle med aktier. I dag er det blevet så let, at du blot kan hente en app til din telefon, og derfra kan du så begynde at handle.

Det er både de gode klassiske aktier, som vi allerede kender til, men du kan også let investere i valuta eller i cryptovaluta. Din næste investering er ikke længere væk end et download på en telefon, og hvis du ikke selv føler, at du har helt styr på det, så kan du følge andres investeringer.

Finder du en i app’en, der bare har styr på det, så kan du få app’en til at lave præcis de samme investeringer, som den person gør. Det er da smart.

Kan du skrive hurtigt og godt?

Hvis du kan finde ud af at formulere dig på dansk, og er du bare nogenlunde til det skriftlige, så kunne der vente et velbetalt job til dig lige om hjørnet.

På nettet er der nemlig rigtig mange virksomheder, der søger efter skribenter eller oversættere, som vil arbejde for dem. Du bliver betalt pr. ord du skriver eller oversætter, så alt efter hvor hurtig du er, kan du score dig en rigtig god timeløn.

Du kan finde disse typer af jobs på freelance-hjemmesider rundt omkring på nettet, og der plejer gerne at være rigtig mange af dem.

Sælg ud af gamle eller ubrugte ting

Står du med et skab fyldt med tøj, som du enten ikke har brugt eller ikke kan passe, så bør du sætte det til salg. Det kan du gøre via DBA, GOG eller andre salgssider. Du tjener formentlig ikke meget, på din tre år gamle H&M-trøje, men hvis du har noget lidt nyere eller nogle af de dyre mærker, så kan de altså være rigtig mange penge værd.

Tænk derfor en ekstra gang, inden du vælger at smide det ud. Du kan nemlig tjene gode penge på denne måde, og det kan du gøre via din computer eller telefon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *