Kampen der smadrede mit Apple Watch

Da jeg vågnede op den lørdag morgen, kunne jeg næsten ikke vente med at komme til fodboldkampen senere på dagen. Jeg havde glædet mig i ugevis, og denne kamp var ekstra speciel, fordi det var finalen i vores årlige skoleturnering. For at gøre dagen endnu bedre havde mine forældre givet mig et splinternyt Apple Watch i fødselsdagsgave. Jeg var så stolt af det, og det føltes som om, at intet kunne ødelægge dagen. 

Jeg tog omhyggeligt uret på, så det passede perfekt på min håndled, og følte mig som en rigtig atlet med mit teknologiske vidunder på armen. Snart var jeg på vej til fodboldbanen med min taske fyldt med alle mine fodboldudstyr og selvfølgelig min mobiltelefon, så jeg kunne tage billeder og videoer af den store kamp. 

Da jeg ankom til banen, kunne jeg mærke spændingen bygge sig op. Min holdkammerater var også begejstrede, og vi var fast besluttede på at vinde den store finale. Da kampen begyndte, gav vi alt, vi havde. Det var en tæt kamp, og begge hold kæmpede med alt, hvad de havde. 

Midt i kampens intensitet glemte jeg næsten alt om mit Apple Watch. Men i en pause, da vi udskiftede spillere, tog jeg hurtigt fat i min vandflaske for at slukke tørsten. Jeg lagde ikke mærke til, at uret var løsnet lidt fra mit håndled. 

Da jeg igen trådte ind på banen, begyndte jeg at mærke noget mærkeligt på mit håndled. Inden jeg kunne reagere, så jeg, hvordan mit Apple Watch fløj gennem luften og landede med et voldsomt smæk på jorden. Mit hjerte sank, da jeg så skærmen splintres. 

Mine holdkammerater kiggede med forbløffelse på mig og spurgte, hvad der var sket. Jeg følte mig så dum og flov over at have ødelagt mit nye dyrebare ur midt i finalen. Jeg prøvede at skjule min ærgrelse og forsøgte at fokusere på kampen igen. 

Efter kampen, kunne jeg ikke tænke på andet, end mit Apple Watch. Jeg måtte bare få det repareret. Jeg valgte så at tage et smut forbi Fixphone. De var så flinke der, og fik hurtigt min skærm i stand. Det lignede et split nyt ur igen, og jeg var bare så glad. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *