Planlæg din drømmeferie til Mallorca

Annoncørbetalt indhold

Hvis du elsker smukke strande, rigt byliv og lækker mad, så skal rejsen gå til Mallorca. Mallorca er en af øgrupperne ud for Spaniens kyst i det vestlige Middelhav. Øen er den perfekte feriedestination til dig, som drømmer dig afsted til de varme himmelstrøg, natursmukke omgivelser og rig kultur.

En ferie du har råd til

Når det kommer til drømmeferier, så er det ofte budgettet, der knuser drømmen. Selvom det er forholdsvis billigt at leve i Spanien, så kan det godt koste dig dyrt på flyrejsen.

Heldigvis kan du komme billigt afsted, hvis du er smart med din prissammenligning. På https://www.rejsepriser.dk/populaere/mallorca/ kan du sammenligne priser hos fly og rejseselskaber og finde en rejse, som passer til dig budget. Her kan du finde alt fra billige flyture og afbudsrejser til de helt store luksuriøse charterrejser til Mallorca.

Planlæg din rejse hjemmefra

Du får den bedste oplevelse på ferie, hvis du har gjort forarbejdet hjemme fra. Når flybilletten er i hus, kan du med fordel allerede kigge efter hotelovernatning eller Airbnb til din rejse. Måske vil du gerne bruge et par dage i hovedstaden for derefter at flytte ud til kysten og overnatte?

Det er en god idé at booke de første overnatninger hjemmefra, så du trygt kan tage fra lufthavnen til hotellet og få slappet af.

Lej en bil – oplev hele øen

Mallorca er ikke nogen kæmpestor ø, og du kan sagtens komme vidt omkring med offentlig transport. Hvis du gerne vil følge din egen tidsplan og have masser af frihed på ferien, så er det klart fordelagtigt at leje en bil.

Med en bil kan du komme vidt omkring og besøge alle de smukke kyster, hyggelige bjergbyer og naturligvis hovedstaden Palma. Biludlejning findes der masser af på Mallorca. Du kan med fordel leje din bil direkte i lufthavnen, så du kan køre afsted, så snart du er landet på øen.

Pak tøj til sæsonen

Selvom Mallorca er en forholdsvis solrig ø, så kan der stadig forekomme store regnbyger – især i regntiden. Husk at tjekke vejrudsigten for din rejse til øen, og pak gerne en regnjakke og ordentlige sko, hvis der skulle komme en byge.

Især i efterårsmånederne kan det blive slemt med regnvejret, så hvis du rejser uden for forårs- og sommersæson, så husk lige regntøjet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *