Sundbygaard – dejlig dansk damp

Som et lysende nordisk fyrtårn af forførende friskhed i en verden fuld af damp skiller Sundbygaard sig ud – intet slår skandinavisk friskhed der lader hele kroppen emme af utæmmet vildskab og tager alle dine sanser med på en dampende rejse. 

Nordiske råvarer, skandinavisk smag, gamle danske kendinge

Sundbygaard er en dansk producent af emmende e-væske der har høstet et hav af gode anmeldelser hos både anmeldere og kunder, der er dampet over af begejstring. Alle e-væsker emmer af høj kvalitet skræddersyet af danske traditioner af klassiske favoritter forenet i kvalitetsdamp. De er alle uden sundhedsskadelige stoffer og fås med nikotinmængder på 0, 6, 12 og 18 mg. Men det mest unikke er smagsoplevelserne – i henhold til nordisk friskhed kan man få alt, hvad ens smagsløg kan begære af alt fra karismatiske kloakbolsjer over hidsig hvid lakrids til herlig hyldeblomst og vanedannende vandpible æble. 

Sundbygaard summer simpelthen af sundhed – uanset om du er til smagen af tobak, slik eller frugt er der kun brugt de allerbedste råvarer. Al Sundbygaard e væske er skræddersyet efter danske præferencer og har været blandt danskernes favoritter i mange år siden barndommen. Af disse utallige fantastiske smagsoplevelser har vi samlet en række dampperler der vil friste enhver med en sød tand og smag for frugt. Med andre ord er Sundbygaard nordiske traditioner med et twist af damp

Skøn slik

Sundbygaard e-væske kommer i alverdens slikoplevelser og smagsvarianter, hvoraf flere af dem emmer af dejlige barndomsminder. Hvem husker ikke, hvor godt Blå Fugl-bolsjerne og vingummierne smagte da man var lille? Sundbygaard er her en hel slikskål af dejlige barndomsminder der bare venter på at blive genoplivet.

Frisk frugt

Et andet aromatisk minde for mange er smagen af frisk frugt – hvor ofte fik man ikke at vide at det var sundt at spise frugt som barn? Denne anbefaling har Sundbygaard taget til sig og udviklet en række evæsker med eventyrlige frugtsmage: Skønne skovbær, gennemført guddommelig granatæble og himmelsk hindbærvæske – alt sammen dampende nordisk natur og vildskab forenet i en 10 ml. flaske. 

Slip dampen løs – ingen grund til at lade være

Sundbygaard er en ledende stjerne på den danske damphimmel, og i resten af verden står brandet for traditionel nordisk kvalitet, aromatiske råvarer og unikke e væske tilbud, der lader dampen stige til nye højder. Med et utal af globale forhandlere har Sundbygaard damp hurtigt spredt sin søde skønne charme til hele kosmos. 

Vi kan kun nikke genkendende til ovenstående – når man damper Sundbygaard, kan man simpelthen smage hver eneste råvare forenet i en unik aromatisk e-juice. 

Uanset hvad du har af smagspræferencer, er ejuice fra Sundbygaard svaret på dine dampbønner. Det er ejuice af allerhøjeste kvalitet med rygende flotte anmeldelser og en stjernestatus for det velsmagende og vel varierede udvalg af tilbud, hvor du selv kan bestemme nikotinmængden. Alle smagsoplevelser er en damp- og smagsmæssig åbenbaring der fremstilles i kliniske laboratorier under de mest sikre forhold. Det eneste standardmæssige og almindelige ved disse unikke e væsker er at de som alle andre e-juices har en grundbasis fremstillet af fødevaregodkendt VG og PG uden skadelige stoffer og så de lave gennemsnitlige priser – alt andet er vitterligt en dampende åbenbaring fra et andet kosmos. Alle Sundbygaard e juices kommer i en 1:1 blanding hvilket giver et afbalanceret forhold mellem smag, halskrads og dampudvikling og kan derfor bruges i alle e-cigaretter. 

Alle smage er dampmæssige åbenbaringer der lader dig vende tilbage til barndommens danske forjættede land – alt sammen i 10 ml. flasker med juice.  Så lad dampen lette og tag på en rejse tilbage til barndommens bedste minder med Easy to Smoke og Sundbygaard. 

Som med alle andre forsendelser fra os er fragten gratis – læs mere her. Og skulle du have spørgsmål til produkterne, så tøv ikke med at kontakte os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *